top of page
Search
  • Writer's pictureVirginia Ensemble

O S T A L I P P U S I

Lipunmyyntimme on avautunut ja lippuja saa nyt kaikkiin näytöksiin suoraan nettisivuiltamme. Huomaa, että lipunmyynti on ainoastaan nettisivujen kautta, joten muistathan hankkia lippusi ajoissa.

Osta lippu: ohjaa etusivulle, josta löytyy esityskalenteri. Valitse esitys ja osta liput vielä, kun niitä riittää.


Lisätietoja tapahtumasta:


PERUSLIPPU 15€

Kysy taiteilijalippua chatin kautta.

KANNATUSLIPPU 25€


Muistathan saapua paikalle ajoissa ja vain terveenä. Seurasaaren sillalta kävelymatka juhlakentälle noin 25 minuuttia. Huomioithan, että Seurasaareen voi tulla vain kävellen. Reittiopasta käyttävät: määränpääksi Juhlakenttä, Meilahti, Helsinki. Bussi 24 (avaa aikataulu) saapuu päättärilleen Seurasaaren sillalle klo 18:25 (14:25 päivänäytöksissä), jolloin esityspaikalle ehtii saapumaan kävellen. Matkalla viitoitus perille. Katsomo on esteetön, mutta ei katettu.


Lipunhaltijan on esitettävä lippunsa esitykseen saapumisen yhteydessä. Voit joko tulostaa lippusi tai esittää digitaalisen version puhelimestasi. Löydät kaikki tiedot tapahtumasta verkkosivuiltamme. Jos sinulla on kysyttävää, ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse virginialiput@gmail.com tai chatin kautta nettisivuiltamme. Vastaamme mahdollisimman pian.


Jos et voi osallistua tapahtumaan, ilmoitathan siitä joko sähköpostitse tai chatin kautta.


Turvetuloa teatteriin!Kuva: Mari Kaakkola

10 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page